Cloud Pros

Cloud Pros

Experts in VMware en Netsuite. Sneller in de Cloud met Virtualisatie van legacy systems en voorgedefinieerde Cloud diensten.

Cloud Pros is één van InShoring Pros’ gespecialiseerde oplossingslijnen. Onze experts hebben veel ervaring met hoge kwaliteit en complexe maatwerk cloud oplossingen en diensten.

Veel van onze projecten en oplossingen worden geleverd aan bedrijven in de veeleisende en innovatieve Amerikaanse markt. Kant en klare concepten en gespecialiseerde oplossingen worden in eigen beheer ontwikkeld in onze Solutions Research en Development Centra. Hierdoor kunnen onze klanten een voorsprong nemen op de concurrentie.

Cloud Pros levert de meest recente oplossingen en architecturen met de meest recente technologie. Door het gebruik van onze frameworks zijn we in staat om hoge kwaliteit te leveren, snelle doorlooptijden te realiseren voor maatwerk cloud diensten en oplossingen.

Ons ervaren team van cloud specialisten bestaat uit ruim 45 VMware en meer dan 30 cloud ontwikkelaars en architecten.

Met Cloud Pros profiteert u van de meest recente cloud technologiën en expertise wereldwijd met het comfort van een lokaal Nederlands bedrijf met Nederlandse medewerkers.