eCommerce Pros

eCommerce Pros

Experts in Magento, NopCommerce, Hybris, en Demandware. Sneller opleveren met voorgeconfigureerde eCommerce omgevingen.

eCommerce Pros is één van InShoring Pros’ gespecialiseerde oplossingslijnen. Onze experts hebben veel ervaring met hoge kwaliteit eCommerce software ontwikkeling en oplossingen.

Veel van onze projecten en oplossingen worden geleverd aan bedrijven in de veeleisende en innovatieve Amerikaanse markt. Kant en klare concepten en gespecialiseerde ontwikkelomgevingen (frameworks) worden in eigen beheer ontwikkeld in onze eCommerce Solutions Research en Development Centra. Hierdoor kunnen onze klanten een voorsprong nemen op de concurrentie.

eCommercePros-DutchPack

eCommercePros DutchPack

eCommerce Pros levert de meest recente oplossingen en architecturen met de meest recente technologie in eCommerce. Door het gebruik van onze eigen frameworks en van externe partijen (zowel opensource als proprietary) zijn we in staat om hoge kwaliteit te leveren, snelle doorlooptijden te realiseren voor eCommerce applicaties en oplossingen.

Ons ervaren eCommerce ontwikkelteam bestaat uit ruim 200 ontwikkelaars en architecten met ervaring in verschillende platformen als NopCommerce, Magento, Hybris, Intershop en Mendix.

Met eCommerce Pros profiteert u van de meest recente eCommerce technologiën en expertise wereldwijd met het comfort van een lokaal Nederlands bedrijf met Nederlandse medewerkers.