Mobile Pros

Mobile Pros

Experts in iOS, Android en Windows Phone. Sneller opleveren met in de praktijk bewezen Mobile Enterprise Frameworks.

Mobile Pros is één van InShoring Pros’ gespecialiseerde oplossingslijnen. Onze experts hebben veel ervaring met hoge kwaliteit en complexe enterprise mobiele applicatie ontwikkeling.

Veel van onze projecten en oplossingen worden geleverd aan bedrijven in de veeleisende en innovatieve Amerikaanse markt. Kant en klare mobiele concepten en gespecialiseerde ontwikkelomgevingen (frameworks) worden in eigen beheer ontwikkeld in onze Mobile Solutions Research en Development Centra. Hierdoor kunnen onze klanten een voorsprong nemen op de concurrentie.

Mobile Pros levert de meest recente oplossingen en architecturen met de meest recente technologie. Door het gebruik van onze frameworks zijn we in staat om hoge kwaliteit te leveren, snelle doorlooptijden te realiseren voor maatwerk mobiele applicaties en oplossingen.

Ons mobiele ontwikkelteam heeft ervaring in o.a. Symbian, Blackberry, iOS, Android en Windows Phone.

Met Mobile Pros profiteert u van de meest recente mobiele technologiën en expertise wereldwijd met het comfort van een lokaal Nederlands bedrijf met Nederlandse medewerkers. Voor meer informatie over onze standaard oplossingen en mobiele frameworks zie www.mobile-pros.eu.