Software Pros

Software Pros

Experts in JAVA, PHP, .NET, SAP, MsSQL, MySQL, SAP. Sneller opleveren met het Mendix productivity platform.

Software Pros is één van InShoring Pros’ gespecialiseerde oplossingslijnen. Onze experts hebben veel ervaring met hoge kwaliteit en complexe maatwerk software ontwikkeling.

Veel van onze projecten en oplossingen worden geleverd aan bedrijven in de veeleisende en innovatieve Amerikaanse markt. Kant en klare concepten en gespecialiseerde ontwikkelomgevingen (frameworks) worden in eigen beheer ontwikkeld in onze Software Solutions Research en Development Centra. Hierdoor kunnen onze klanten een voorsprong nemen op de concurrentie.

Software Pros levert de meest recente oplossingen en architecturen met de meest recente technologie. Door het gebruik van onze frameworks zijn we in staat om hoge kwaliteit te leveren, snelle doorlooptijden te realiseren voor maatwerk applicaties en oplossingen.

Ons software ontwikkelteam heeft ervaring in JAVA, PHP, .NET, iOS, Android, Windows Phone, SAP, Oracle, MySQL, VMware, NopCommerce, Magento, Hybris, Intershop en Mendix.

Met Software Pros profiteert u van de meest recente technologiën en expertise wereldwijd met het comfort van een lokaal Nederlands bedrijf met Nederlandse medewerkers.