Filosofie

Filosofie

Wij willen de wereldwijde uitwisseling van kennisstromen en expertise faciliteren.

Wij bestaan niet om bestaande lokale banen te laten vervangen, maar om tekorten aan hoogwaardige capaciteit aan te vullen.

Wij willen het verlengstuk van de lokale organisaties zijn waarin we deze schaarste in hoogwaardige ontwikkelcapaciteit oplossen met extra flexibiliteit tegen lage prijzen. Wij zijn de deur en de gang naar de productie-afdeling die toevallig een eind verder op ligt.

Dit kan dus ook interessant zijn voor de kleinere ondernemer, zelfs freelancers, die meer werk zouden kunnen afleveren met behoud van de eigen marges.

Voor de bedrijven in opkomende landen, met eigen software ontwikkelingspersoneel, willen wij de toegangspoort zijn naar onze lokale markten. De lokale voordeur en voorkamer van hun bedrijf in Europa.

Wij lossen ook voor hun het communicatie-vraagstuk op en dragen zorg voor de juridische aspecten van het zakendoen in een andere markt en borgen dat de betaling plaatsvindt.

Bovendien zorgt ons salesteam voor een continue aanvoer van opdrachten zodat de continuiteit van werk gewaarborgd blijft in voor de personeelsleden in vaste dienst.