Management

CEO Edgar Kiwiet: Edgar heeft meer dan 23 jaar ervaring in de ICT- en Internet-sector. Hij heeft dit gedaan in zowel technisch-inhoudelijke en in leidinggevende posities. Deze bedrijven varieerden van ontwikkeling van maatwerk-software en ontwikkeling van product-software tot business consulting, e-commerce en de detachering van software ontwikkelaars. Edgar heeft naast detachering veel ervaring met Fixed Price Project Management voor ICT- en Internet-applicaties en met het uitbesteden van werk naar landen in het verre oosten. Bedrijven waar hij voor gewerkt heeft zijn onder andere IBM Global Services, Data Sciences, Agency.com, Norman, Media Republic, Eccky en Eperium. Sinds 2003 is Edgar ook succesvol als interim manager en weet als geen ander waar de problemen en behoeften van bedrijven liggen op het gebied van automatisering en organisatie.

Adviesraad

Ahmet Basalp: Onze adviseur vanuit de aanbod-kant voor InShoring diensten.Directeur van het Erciyes Technopark in Kayseri Turkije. Ahmet is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van één van de grootste Science & Technology Parks (kennispark) in Kayseri Turkije, gelegen tussen vier universiteiten en toegang tot het talent van meer dan 35.000 studenten. Het kennispark volgt het model zoals het voor het eerst ook is toegepast in Silicon Valley USA, het samenbrengen van bedrijven en universitaire Research & Development om synergie te creëren. Het Technopark fungeert ook als een broedplaats voor nieuwe jonge veelbelovende bedrijven en talentvolle ondernemers. Op dit moment faciliteert en coördineert Ahmet meer dan 120 bedrijven en meer dan 400 software development professionals. Ahmets doel is om de gezamenlijke ervaring en kennis van alle bedrijven op het Technopark te laten groeien, internationaal bereik toe te voegen en het aantal bedrijven op het park uit te breiden tot meer dan 200 in de komende jaren. Samen met InShoring Pros kan de doelstelling voor het internationale bereik sneller worden bereikt en omgekeerd zorgt de samenwerking met InShoring Pros ervoor dat vanuit het Erciyes Technopark er een continue aanvoer van hoog opgeleide professionals beschikbaar is. Ahmet deelt zijn kennis, ervaring en ideeën met InShoring Pros en adviseert over hoe InShoring Pros maximaal kan bijdragen aan het leveren van diensten vanuit aanbodbedrijven, regio’s en landen.
Sten Beernink: Onze commerciële adviseur voor de levering van InShoring diensten bij onze lokale klanten.Sales Director bij Axiell ALM, deelt met Inshoring Pros zijn brede ervaring op het gebied van commercie. Vanuit diverse, nationaal & internationaal georienteerde, functies brengt Sten expertise op het gebied van acquisitie, relatiemanagement, strategische samenwerking & het opzetten van een service organisatie. Als sparring partner van het management team van Inshoring Pros is zijn belangrijkste missie het optimaliseren van het commerciele proces alsmede het scherp houden van de focus op hoogwaardige dienstverlening aan lokale klanten.