Het proces

proces stap 1U zoekt extra ontwikkelcapaciteit tegen lage kosten met maximale flexibiliteit, zonder verlies van continuiteit? Met onze Sales Consultant bepaalt u het type expertise dat u nodig heeft en bepaalt u eventueel het aanbodland indien u daar een voorkeur in heeft.

proces stap 2Onze Sales Consultant heeft online inzage in ons actuele aanbod en overhandigt u één of meerdere CV’s die aan uw criteria voldoen. U kunt ook bepalen of u onze dienstverlening verder wilt uitbreiden door een Technische Coordinator van ons één of meerdere dagen bij u op kantoor te hebben.

proces stap 3U maakt een keuze voor een specifieke ontwikkelaar en spreekt met onze Sales Consultant af voor welke duur u deze wilt inhuren. Uw kostenvoordeel is optimaal als u uitgaat van een inzet van 6 maanden of langer.

proces stap 4Met onze Technische Coordinator spreekt u (of iemand van uw automatiseringsafdeling) de technische specificaties door. Onze Technische Coordinator stelt samen met u vast of de specificaties in eerste instantie voldoende uitgewerkt zijn en of het door u toegekende uren-budget realistisch is. Onze Technisch Coordinator verifieert bij ons aanbodbedrijf of het aantal uren voor de verwezenlijking van uw specificaties wat hun betreft realistisch is. Indien noodzakelijk bemiddelt onze Technische Coordinator tussen u en de ontwikkelaar van het aanbodbedrijf op basis van inhoudelijke gronden. De Technische Coordinator van Inshoring Pros lost voor u het communicatie-probleem op, maar u blijft verantwoordelijk voor het project-management en de compleetheid van de specificaties.
proces stap 5InShoring Pros draagt zorg voor de goede overdracht en interpretatie van de specificaties die ontwikkeld moeten worden, verzorgt de communicatie hierover en controleert of een taak volgens specificaties is afgerond. U moet de kenniswerker zien als een werknemer in uw eigen dienst, die volgens uw opdracht en aansturing werkt. InShoring Pros zorgt ervoor dat de communicatie en inzichtsverschillen tot een minimum beperkt worden, zodat hier geen uren aan verloren gaan en u zich volledig kunt richten op de creatie, uitvoering en bewaking van de specificaties (project en scope management).

proces stap 6U betaalt de inzet van de ontwikkelaar per maand en van InShoring Pros krijgt u een overzicht van het aantal gewerkte uren door deze ontwikkelaar. Aan het eind van de detacheringsperiode, of tenminste elke 6 maanden, beoordeelt u de ontwikkelaar en spreekt dit door met onze Technische Coordinator en Sales Consultant.