Inshoring

Inshoring

Nu denkt u ongetwijfeld, die verhalen ken ik al, van ontwikkelaars in het buitenland, waarbij het gebrek aan een goede communicatie en specificatie vaak het financiële voordeel weer teniet doen. Onderzoek heeft aangetoond dat de uitdagingen liggen op cultureel- en communicatief vlak. Als men het project niet op de goede manier specificeert, dan resulteert dat in een stijgend aantal werkuren, waardoor het voordeel van de lage offshore tarieven sterk verminderd wordt. InShoring Pros adresseert deze uitdagingen met het concept inshoring.

Hoe verhoudt Inshoring zich tot NearShoring, Offshoring, Outsourcing, etc.?
Allereerst is de richting inwaarts: U besteedt geen werkzaamheden uit (subcontracting) en verkoopt geen bedrijsonderdeel om dat daarna ‘terug te huren’(outsourcing). U houdt uw eigen kennis en medewerkers in eigen hand en u haalt aanvullende gespecialiseerde kennis en capaciteit naar u toe.

Ten tweede heeft u in Nederland een lokaal aanspreekpunt zowel commercieel/contractueel als ook technisch inhoudelijk. U spreekt in uw eigen taal, in uw eigen referentiekader in uw eigen kantoor met onze Technische Coördinator. Hij/zij is uw lokale brug naar expertise en capaciteit uit ons aanbodland. Ook is het mogelijk dat u tijdelijk medewerkers bij u in eigen kantoor laat meewerken als dit gewenst is.