Uniek concept

Uniek concept

Wij werken vanuit een bestaand kwalitatief aanbod van hoogwaardig en hoogopgeleide professionals in vaste dienst bij bedrijven in één van onze aanbodlanden, waarmee InShoring Pros een overeenkomst heeft. InShoring Pros heeft afgesloten contracten met deze bedrijven en heeft de beschikking over de inzetbare professionals van deze bedrijven.

Wij hebben voor elk aanbodland een Technisch Coördinator (TC) in eigen dienst, die tweetalig en bi-cultureel is met kennis van zowel concepten als technische specificaties als van ontwikkel-werkwijzes. Hiermee maakt uw ontwikkelafdeling alle inhoudelijke afspraken. Alle contractuele afspraken maakt u met onze Sales Consultant (SC).

Met het unieke concept van InShoring Pros is offshoring nu ook toegankelijk voor het MKB. InShoring Pros biedt universitair opgeleide softwareontwikkelaars en
programmeurs aan voor uw automatiseringsprojecten. Wij doen dit tegen zeer interessant uurtarief, waarbij u moet denken aan ongeveer éénderde van de lokale Nederlandse tarieven. Hierdoor kunt u meer programmatuur ontwikkelen voor hetzelfde budget met een vergelijkbare kwaliteit.